Κακούρος Δημοσθένης

Κακούρος Δημοσθένης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Σπάρτη. Είμαι έγγαμος και δραστηριοποιούμαι στο χώρο του αυτοκινήτου με κάθετο κατάστημα πωλήσεων, service, φανοβαφείο και στο χώρο του τουρισμού, με ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και δραστηριοτήτων αναψυχής. Έχω σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο BCA College και είμαι πιστοποιημένος συνοδός βουνού.

Η διάθεσή μου για προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι πηγαία και την υπηρετώ πάνω από 17 χρόνια μέσω της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι υπεύθυνος επιχειρήσεων και εκπαίδευσης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών, διασώστης προχωρημένος ορμητικών νερών, ορεινής διάσωσης, τεχνικής διάσωσης, δύτης διάσωσης, πιστοποιημένος στην δασοπυρόσβεση απο τη ΠΥ, με εκατοντάδες επιχειρήσεις διάσωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχω μάθει να προσφέρω εθελοντικά, ανιδιοτελώς χωρίς ηθικές ή υλικές ανταμοιβές. Αυτή είναι και η πρόθεσή μου με την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό του Μιχαλή Βακαλόπουλου "Σπάρτη Μαζί", που αποτελεί μια ευκαιρία για τον τόπο μας να αφήσει το παρελθόν της πίσω και να δει το μέλλον μέσα απο την ματιά νέων ανθρώπων, που οραματίζονται ένα αύριο για όλους, σύγχρονο, πράσινο, ευρωπαϊκό.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@spartimazi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

instagram