Μαθιόπουλος Γεώργιος

Μαθιόπουλος Γεώργιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σπάρτη.  Ασχολήθηκα με τον στίβο και ήμουν μέλος της ομάδας μπάσκετ του Σπαρτιατικού που έκανε τη μεγαλειώδη πορεία στη Β' εθνική κατηγορία. Σπούδασα στη Νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησα με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και απέκτησα την άδεια δικηγόρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Παράλληλα, ξεκίνησα να δουλεύω ως δημοσιογράφος στο MEGA Channel, από την έναρξη της λειτουργίας του, το 1990. Αρχικά στη δημοσιογραφική παραγωγή στις ειδήσεις και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτης στα δελτία ειδήσεων, αλλά και σε πολλές ενημερωτικές εκπομπές. Από το 2018 έως σήμερα εργάζομαι στον ΣΚΑΪ, ως αρχισυντάκτης στα δελτία ειδήσεων και προϊστάμενος του τμήματος των διεθνών ειδήσεων.

Η Σπάρτη είναι η αφετηρία μου, τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, η πόλη με την οποία συνεχίζω να διατηρώ άρρηκτους δεσμούς. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, με γνώμονα τις αξίες μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει ύστερα από 30 χρόνια καταγραφής και ανάδειξης των προβλημάτων και των αναγκών της κοινωνίας, μέσω του επαγγέλματός μου, να προσφέρω στην πόλη μου.  Με ευσυνειδησία, σεβασμό στον πολίτη και τους θεσμούς, επικοινωνιακή προσέγγιση, αναλυτική και κριτική σκέψη απέναντι στα ζητήματα και επίγνωση της ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρώ πως μπορώ να συμβάλλω στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Μιχάλη Βακαλόπουλου και στον στόχο του συνδυασμού μας για την εκ βάθρων ανανέωση του Δήμου Σπάρτης. Για να γίνει ο δήμος μας σύγχρονος, ασφαλής, οικολογικός, να απολαμβάνουν καθημερινά οι πολίτες να ζουν σε αυτόν και να αξιοποιηθεί η ιστορική κληρονομιά της Σπάρτης.

Με διάθεση να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάρτης στον συνδυασμό «ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΖΙ» με τον Μιχάλη Βακαλόπουλο.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@spartimazi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

instagram