Ρετσινάς Κωνσταντίνος

Ρετσινάς Κωνσταντίνος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

Ονομάζομαι Ρετσινάς Κωνσταντίνος του Γεωργίου και είμαι  κάτοικος Σπάρτης. Οι γονείς μου είναι  ο Γεώργιος Ρετσινας, διατέλεσας  επι σειρά ετών Διευθυντής της Ένωσης  Γεωργικών  Συναιτερισμών  Λακωνίας και μητέρα μου η  Ποτούλα  Ρετσινά ,υπάλληλος της ΕΓΣΛ.

Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μαλαβάζου, κομμώτρια στο επάγγελμα και έχουμε δυο κοριτσάκια 8 και 11 ετών .
Είμαι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος master στο τμήμα οργανωση και  διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων του πανεπιστημίου  Σπάρτης.
Γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά. 
Έχω δουλέψει επι 4ετιας ως καθηγητής φυσικής αγωγής στα σχολεία της πόλης μας και επίσης  ως  προπονητής σε τμήματα υποδομής και αντρικές ομάδες καλαθοσφαίρισης .
Σήμερα είμαι product sales manager στην εταιρεία MSD .
Επιθυμώ να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στην ιστορική μας πόλη για να συνεισφέρω δυναμικά στην επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης και ανέλιξης της Σπαρτης μας .
Μέσα από ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συμβόλαιο για τον λαό της πόλης αυτής εγώ και οι συνεργάτες μου ευελπιστούμε να βελτιώσουμε όχι μόνο την εικόνα της πόλης 
αλλά και το βιοτικό  επίπεδο των συμπολιτών μας αφουγκραζόμενοι τις φωνές και τις ανάγκες της νέα γενιάς αλλά και όλων των Σπαρτιατών για μια καλύτερη Σπάρτη αντάξια της ιστορίας της και ικανής να ανταπεξέλθει στις ραγδαίες οικονομικές ,πολιτικές και πολιτιστικές εξελίξεις και δυναμικά να οδεύσει προς την πρόοδο και την ευημερία .

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@spartimazi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

instagram