Βαγιακάκου - Δογαντζή Αδαμαντία (Διαμάντω)

Βαγιακάκου - Δογαντζή Αδαμαντία (Διαμάντω)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΑΡΙΔΟΣ

Ονομάζομαι Αδαμαντία (Διαμάντω) Βαγιακάκου . Γεννήθηκα το 1971 στη Σπάρτη. Μεγάλωσα σε ένα όμορφο χωριό ,στο Δήμο Ανατολικής Μάνης τα «Κόκκινα Λουριά». Το 1991 τελείωσα τη σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου υπηρετώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Δογαντζή μένουμε μόνιμα στην Παλαιοπαναγιά και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες την Θεοδώρα και την Παναγιώτα.

Από το 1997 ασχολούμαι με τον συνδικαλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου σήμερα κατέχω τη θέση γενικής γραμματέως της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λακωνίας.

Για αρκετά χρόνια ήμουν πρόεδρος στο σύλλογο γυναικών και στο σύλλογο φιλοπροόδων νέων Παλαιοπαναγιάς. Το 2019 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Σταύρου Αργειτάκου, ως αντιπολίτευση. Μέσα σε αυτή την τετραετία ήμουν και στο εκλεγμένο συμβούλιο του κυνηγετικού συλλόγου Σπάρτης, τελώντας χρέη ταμεία.

Κινητήρια δύναμή μου για την ενασχόληση με τα κοινά, είναι η αστείρευτη αγάπη μου για την περιοχή μας και η αγωνία μου, για το μέλλον αυτού του τόπου. Με προοπτική και δυναμική, με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και με εθελοντικές δράσεις σε διάφορες συλλογικότητες του τόπου, επιθυμώ, να  συστρατευτώ με το Μιχάλη Βακαλόπουλο και την παράταξή του «ΣΠΑΡΤΗ ΜΑΖΙ» για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής όλων μας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@spartimazi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

instagram