Ζαχαριά Λένα

Ζαχαριά Λένα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ

 

Ονομάζομαι Ζαχαρία Λένα (Ελένη) του Παναγιώτη έχω γεννηθεί στη Σπάρτη και ειμαι μητέρα δυο παιδιών.
Από το 1994 δραστηριοποιούμαι στο ελεύθερο επάγγελμα οικογενειακής επιχείρησης στο τμήμα πωλήσεων και λογιστικής. Παράλληλα ασχολούμαι επαγγελματικά με τα εικαστικά - ζωγραφική έχοντας παρακολουθήσει επιτυχώς προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα τμήματα της " Ιστορίας της Τέχνης και Εικαστικά" και της "Γραφιστικής ".

Έχω φοιτήσει επιτυχώς στη "Βυζαντινή Τέχνη και Αγιογραφία " στην σχολή της Ι.Μητροπολης Μονεμβασιάς & Σπάρτης "Φώτης Κόντογλου ". Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχω παρουσιάσει έργα μου αλλά και λάβει αρκετές βραβεύσεις σε εικαστικές εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης είμαι ενεργό μέλος του εικαστικού συλλόγου της Σπάρτης ως γραμματέας "Η Ίρις" που σκοπό έχει την ανάδειξη και προώθηση των δημιουργιών των μελών της .
Η αγάπη μου για την τέχνη και την ιστορία είναι οι αιτίες για την ενασχόληση μου με τα κοινά δίπλα στον Μιχάλη Βακαλόπουλο υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης, που ως στόχο έχει την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη μου και την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς για να ανακτήσει η Σπάρτη μας τη θέση που της αξίζει! 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@spartimazi.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

instagram